top of page

DOCENTEN

Saskia Schatborn

Ik ben heel vroeg begonnen met pianospelen en samen musiceren in een muzikaal gezin. Meerdere leraren hebben me geïnspireerd. Jeannette Koekkoek leerde me vanaf mijn zestiende onder meer oog voor detail. Aan het conservatorium van Utrecht kreeg ik les van Alexander Warenberg, die mij warmte en volheid van klank leerde ervaren. Ik volgde meerdere masterclasses bij de legendarische Menahem Pressler. Daarna studeerde ik aan het conservatorium van Boston (VS) bij Gabriel Chodos, die me meer liet ademen in de muziek.

Ik geef heel graag les. Ik hou ervan me aan te passen aan het niveau en karakter van de leerling. Ik heb meerdere leerlingen met succes voorbereid op het conservatorium.

 

 

Emiel Bothenius Lohman

​Je kunt bij mij terecht als je interesse hebt in het spelen van jazz, klassiek of wilt leren improviseren en componeren. Maar natuurlijk ook als je nog niet weet waar je moet beginnen! Aan het conservatorium van Utrecht voltooide ik een bachelor en een master piano jazz en pop. Gedurende mijn master heb ik de preludes van Chopin onderzocht, ontwikkelde ik me ook als componist en verdiepte ik me samen met mijn docent Bert van den Brink in het motorische aspect van pianospelen — als je goed beweegt, dan klinkt het ook goed! Naast mijn lespraktijk ben ik ook nog actief als dirigent bij drie big bands, geef ik pianoworkshops bij Pianobeweging en speel, schrijf en arrangeer ik eigen muziek.

emiel bothenius lohman_edited.jpg

​Maarten Wildervanck

Ik studeerde af aan het Brussels conservatorium en had daarna vier jaar les in Madrid van Ferenc Rados, die bekend is als leraar van de Liszt-academie in Budapest. Ook voltooide ik studies geneeskunde en filosofie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ik geef graag les in verschillende muziekstijlen, hou van improvisatie en ik zoek naar een eigen manier van spelen van mijn leerlingen.

bottom of page