DOCENTEN

Saskia Schatborn

Ik ben heel vroeg begonnen met pianospelen en samen musiceren in een muzikaal gezin. Meerdere leraren hebben me geïnspireerd. Jeannette Koekkoek leerde me vanaf mijn zestiende onder meer oog voor detail. Aan het conservatorium van Utrecht kreeg ik les van Alexander Warenberg, die mij warmte en volheid van klank leerde ervaren. Ik volgde meerdere masterclasses bij de legendarische Menahem Pressler. Daarna studeerde ik aan het conservatorium van Boston (VS) bij Gabriel Chodos, die me meer liet ademen in de muziek.

Ik geef heel graag les. Ik hou ervan me aan te passen aan het niveau en karakter van de leerling. Ik heb meerdere leerlingen met succes voorbereid op het conservatorium.

 

 

​Petr Karlíček

Ik ben geboren in Tsjechië. Mijn ouders zijn allebei musicus en toen ik op mijn zevende begon met piano vond ik het meteen heerlijk.

Op mijn tiende trad ik op als solist met het orkest van mijn geboortestad.

Daarna studeerde ik aan de conservatoria van Plzen, Praag, München en...Utrecht. In Utrecht slaagde ik als Uitvoerend Musicus met hoogste onderscheiding.

Ik volgde masterclasses bij o.a. Alexander Lonquich, Boris Berman en Ferenc Rados.

Lesgeven is een verrijking voor mijn leven als pianist. Ik vind het leuk om een brede kennis toe te passen op muziek, en om te werken aan de techniek die nodig is om je muzikaal te kunnen uiten.

​Maarten Wildervanck

Ik studeerde af aan het Brussels conservatorium en had daarna vier jaar les in Madrid van Ferenc Rados, die bekend is als leraar van de Liszt-academie in Budapest. Ook voltooide ik studies geneeskunde en filosofie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ik geef graag les in verschillende muziekstijlen, hou van improvisatie en ik zoek naar een eigen manier van spelen van mijn leerlingen.